Ženě se zasekly dveře a zůstala uvězněná v koupelně

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Zoufalým voláním si přivolala pomoc nešťastná žena, které se zasekly dveře a zůstala uvězněná v koupelně. Její volání uslyšel soused a zavolal strážníky, server Zlin.cz o tom informoval zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Díky sousedovi vyrazila do domu hlídka Městské policie Zlín z Útvaru operativního zásahu. Po příjezdu strážníci zjistili, že obyvatelka domu není bezprostředně ohrožena na životě nebo zdraví, ale došlo k zaseknutí posuvných dveří, které ji tak uvěznily v koupelně.

„Díky správcové se podařilo získat telefonický kontakt na manžela nešťasté ženy, který se ale nemohl dostavit, neboť se momentálně nacházel v zaměstnání mimo Zlín. Na místo však vyslal svoji tchyni, která naštěstí bydlela nedaleko. Přibližně po další půlhodince společně s ní strážníci vstoupili do bytu a odblokovali zaseklé dveře. Uvězněnou ženu tím vysvobodili, a protože se nepříjemná událost obešla bez újmy na zdraví i škody na majetku, mohli místo bez dalšího opustit,“ popsal zásah Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x