Živý betlém se v Otrokovicích ponese v detektivním duchu

Ilustrační foto (Živý Zlín)
OTROKOVICE – Na Boží hod, tedy 25. prosince, bude v Otrokovicích pěkně veselo. Turistický oddíl mládeže ve spolupráci s římskokatolickou farností zde opět po letech chystá tradiční akci Živý betlém, který se bude konat v parku před kostelem sv. Vojtěcha od 15 hodin.

Po třech letech, kdy nebylo možné z epidemiologických důvodů tuto akci pořádat, připravili organizátoři velmi zajímavý program.

Tentokrát se ponese v detektivním duchu. Spolu s detektivy budeme pátrat po tom, jaký je pravý smysl Vánoc, půjdeme po stopách toho, co nás může přivést k Betlémskému dítěti a snad vypátráme i to, na co si dát pozor,“ prozradil jeden z organizátorů Jan Žalčík.

Na co dalšího se ještě můžete těšit? „Nebude chybět tradiční let anděla nad Betlémem, ke zhlédnutí budou živá zvířátka a dozvíme se i něco o Betlémském světle, které si bude možno odnést s sebou domů. Aby nám při tom nebyla zima a mohli jsme si při tom všichni vychutnat pravou vánoční atmosféru, bude možnost dát si také něco dobrého na zahřátí,“ doplnil Žalčík.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x