Zlín chystá v centru města podzimní úklid

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN – Ve Zlíně se v sobotu v centru města uskuteční podzimní úklid. Od občanů se bude vybírat velkoobjemový odpad i odpad ze zahrad, řekl serveru Zlin.cz mluvčí zlínského magistrátu Tomáš Melzer.

Úklid zajistí odbor životního prostředí a Technické služby Zlína. „V době od 8:00 do 15:00 budou v některých lokalitách přistavené velkoobjemové kontejnery nebo speciální vozidlo technických služeb. Od občanů města se bude sbírat v rámci úklidové akce velkoobjemový odpad, na stanovištích označených hvězdičkou pak bude možné dát odpad ze zahrad,“ uvedl Melzer.

Stanoviště budou v místech Na Požáře, Sadová, Smetanova, Vodní, Santražiny, Lorencova, parkoviště ulice K Majáku, Letná-Kotěrova ulice, Fabiánka I, U Zimního stadionu, Benešovo nábřeží u hřiště, třída T. Bati v místě garáží nad restaurací Myslivna, Zbožensko před domem s číslem popisným 65, Pod Babou, Nad Ovčírnou s číslem popisným 344 a Morýsovy domy u garáží.

Magistrát s technickými službami žádá občany, aby odpad ukládali pouze do připravených nádob nebo speciálního vozidla. „Svoz budou monitorovat hlídky zlínské městské policie,“ dodal Melzer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x