Zlínská krytá padesátka po opravě jako nová. Možno dovnitř, možno ven

Foto: Lubomír Matoušek
ZLÍN - V záplavě zpráv špatných, horších a varovnějších budiž tato ryze příjemnou. Jak bylo slíbeno (a jak zlin.cz psal zkraje prázdnin), do nového se po dvouměsíční přestávce "oděla" zlínská krytá padesátka. Celý areál oblíbených Zimních lázní, jak jej označují pravověrní Zlíňané, vypadá opravdu dobře.

A zrovna nastává období, kdy se dá plavat hned ve čtyřech bazénech, nebudeme-li počítat už také znovu otevřený wellness. Milovníci parních radovánek už mají také svoje oblíbené místo k dispozici.

„Padesátku, respektive její dno, jsme opravovali dva měsíce, 1050 metrů čtverečních nové keramiky poslouží k možná ne tolik viditelnému komfortu, ale výměna byla z více důvodů nutná, máme vyměněny i dvě nové plošiny pro naše imobilní klienty,“ hodnotí letní počiny ředitel Stezy Zlín, které provozuje v krajském městě bazény a koupaliště, Lubomír Matoušek.

Ve Zlíně tak teď v přízni babího léta zůstává v září otevřeno i koupaliště Panorama, a protože se léto asi jen tak nevzdá, může čas vodních radostí docela zdárně pokračovat.

„Pro mne je zpráva o otevření kryté padesátky skvělá, když plavat, pak právě tady, kondice se musí držet a tohle je ideální,“ říká třeba častý návštěvník, osmdesátník nezlomné fyzické, a proto skvělé mentální, kondice, Karel Kumst za všechny, kteří mají z vody prostou radost.

Celá letní oprava vyšla na 5 milionů korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x