Zlínská Střední škola gastronomie a obchodu je Školou roku 2023

Foto: SŠ gastronomie a obchodu Zlín (FB)
ZLÍN – Obrovským úspěchem se pyšní Střední škola gastronomie a obchodu Zlín, která získala cenu od Asociace hotelů a restaurací ČR v kategorii Škola roku. Prestižní ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a gastronomie je výrazem uznání těm, kteří posouvají standardy kvality a pohostinnosti.

Výsledky letošního ročníku soutěže byly zveřejněny na slavnostním galavečeru v hotelu Pupp v Karlových Varech na začátku prosince. Porota sestavená z řady uznávaných odborníků jak z oblasti školství, tak i gastronomie a marketingu rozhodla pro Střední školu gastronomie a obchodu Zlín jednomyslně.

Naše škola dostala krásný vánoční dárek. Nebyl to ani tak dárek, ale dlouhodobý boj a zájem o naši práci, a tou je vzdělávání studentů. Ocenění je prací celého našeho týmu, a to jak odborného, tak teoretického, protože jedno bez druhého nemůže fungovat. Cena patří všem kolegům, kteří se na tomto úspěchu podíleli,“ sdělil ředitel školy Petr Úředníček.

Škola roku má přísná kritéria, která jsou rozdělena na několik oblastí. Patří mezi ně profesionalita výuky, sledování a aplikace aktuálních trendů, profesní angažovanost pedagogů, profesní angažovanost studentů a maximální snaha o propojení teorie s praxí.

„Náš cíl zůstává stejný, a to motivovat co největší počet studentů, kteří budou rozvíjet kulinářské umění,“ dodal Úředníček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x