Zlínská teplárna zahájila topnou sezonu

Foto: MěÚ Zlin
ZLÍN - Společnost Teplo Zlín zahájila topnou sezonu. První týden dodávek tepla se uskutečnil na všech odběrných místech a ve výměníkových stanicích bez problémů, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

V některých bytech byly zaznamenány drobné nedostatky, které souvisejí především s údržbou a zavzdušněním radiátorů. Tyto závady na zařízení odběratelů však lze poměrně snadno individuálně nebo s pomocí společnosti odstranit.

„Často se totiž hovoří jen o potřebě zateplení domů a na topnou soustavu se mnohdy zapomíná, jako by měla fungovat věčně bez jakéhokoli zásahu. Nejvhodnější období pro tuto údržbu je před nástupem topné sezony nebo hned nyní na jejím počátku. S maximální efektivitou fungují pouze topné systémy vyvážené, řádně odvzdušněné a korektně vyregulované,“ uvedl ředitel společnosti Pavel Mačák.

Teplo Zlín je vždy k dispozici svým zákazníkům k bezplatné konzultaci při jakýchkoliv problémech s vytápěním, ale také při hledání optimálního (úsporného) nastavení režimu vytápění pro každého odběratele.

Společnost také může lidem zajistit údržbu i opravy topných systémů. Avšak vzhledem k tomu, že se jedná o zařízení v majetku zákazníka, je v tomto případě služba zpoplatněna podle platného ceníku, který je uveden na webových stránkách společnosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x