Zlínské lázně budou v neděli hostit akci Kdo plave, ten pomáhá. Výtěžek poputuje na podporu onkologického centra

Foto: Steza Zlín
ZLÍN – Už tuto neděli 17. března se v bazénu zlínských lázní bude plavat možná trochu netradičně, ale zato s vervou a nadšením. V čase od 10 do 16 hodin se zde pod hlavičkou projektu Pomáháme onkologii uskuteční první ročník akce Kdo plave, ten pomáhá. Zábavný soutěžní den pro je určen všem věkovým kategoriím a výtěžek z akce poputuje Komplexnímu onkologickému centru Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.

Tuto neděli se v padesátimetrovém bazénu zlínských lázní nebude úplně klasicky plavat. V rámci akce Kdo plave, ten pomáhá se totiž budou účastníci ve vodě spíše bavit.

Připravili jsme velmi originální závody na speciálních lehátkách a v kruzích pro děti. Budeme moc rádi, když nás lidé podpoří právě nákupem zmíněných plaveckých propriet. Připraveny máme báječné ceny, skvělou náladu a adekvátní pocit, jak zní název akce, že kdo plave, pomáhá,“ popisuje zakladatel projektu Pomáháme onkologii Marek Šikula a dodává, že tváří i účastníkem akce bude úspěšný zlínský plavec, juniorský mistr světa Miroslav Knedla.

Jednorázové vstupné na benefiční akci Kdo plave, ten pomáhá, je 100 korun na celý čas, tedy 10:00-16:00 hodin. Provozovatelé lázní věnují polovinu ze vstupného na podporu léčby v Komplexním onkologické centru KNTB.

Součástí výtěžku budou také finance za nakoupená lehátka a kruhy. Účastníci se mohou těšit také na tombolu, program pro děti nebo autogramiádu plavce Miroslava Knedly,“ dodala mluvčí Baťovy nemocnice Dana Lipovská.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x