Zlínský magistrát omezí provozní dobu

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Na základě krizového opatření přijatého vládou České republiky bude s účinností od 12. října do 25. října omezen provoz Magistrátu města Zlína. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Tomáš Melzer.

Jedná se zejména o omezení úředních hodin úřadu, osobního kontaktu mezi úředními osobami, adresáty veřejné správy a dalšími externími osobami na nezbytně nutnou úroveň. Dále je upřednostňován písemný, elektronický či telefonický kontakt. Příjem veškerých dokumentů je možný prostřednictvím podatelny, výjimku mají pouze odbory živnostenský a občansko – správních agend.

Na základě usnesení vlády budou od 12. října úřední hodiny magistrátu pro veřejnost ve dnech pondělí a středa v časech 9.00–11.00 hodin a 14.00–17.00 hodin. Mimo úřední hodiny budou budovy radnice veřejnosti uzavřeny. K osobnímu kontaktu s klienty bude docházet v nutných případech, přednost má písemná, elektronická či telefonická komunikace a pouze v rámci stanovených úředních hodin.

„Výjimka platí pro již potvrzené termíny schůzek mimo úřední hodiny před 12. říjnem. V těchto případech si pracovníci magistrátu, s výjimkou přepážkových pracovišť, vyzvednou objednaného klienta v hale. Upozorňujeme, že v rámci vyvolávacího systému nebude možné v některých agendách uspokojit žádosti všech klientů z důvodu nadměrného počtu požadavků v nově stanovených úředních hodinách,“ dodal mluvčí magistrátu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x