Zlínský magistrát omezuje provoz některých oddělení

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN – Magistrát ve Zlíně omezuje některá oddělení z důvodu šíření nemoci covid-19, karantény a přijatých opatření. Dočasně je zavřené oddělení vodního hospodářství a od pondělí přibude i odbor živnostenský, řekl serveru Zlin.cz mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Od minulého týdne už kvůli karanténě magistrát uzavřel středisko místních poplatků a oddělení evidence motorových vozidel. „Od čtvrtka je z důvodu karantény dočasně uzavřeno i oddělení vodního hospodářství na odboru životního prostředí a zemědělství v budově Zarámí 4421,“ uvedl Melzer.

Po dobu uzavření bude možné posílat potřebné podklady k vyřízení poštou, elektronicky prostřednictvím datové schránky nebo je předat na podatelnu zlínského magistrátu. „Z důvodu karantény se od pondělí uzavře i odbor živnostenský. V nutných případech mohou podnikatelé pro vyřízení neodkladných záležitostí využít služby jiných živnostenských úřadů,“ řekl Melzer.

Podle něj bude město o otevření jednotlivých pracovišť informovat občany prostřednictvím webových stránek a přes mobilní rozhlas.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x