Zlínští studenti vystaví své diplomové práce

Ilustrační foto (Foto: UTB)
ZLÍN - Již 3. ročník výstavy diplomových prací studentů Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (UTB) se uskuteční od 15. září do 2. října v galerii G18 ve Zlíně. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí UTB Petra Svěráková.

Výstava Diplomky_20 představí výběr závěrečných prací studentů z 11 ateliérů FMK. Tématem letošního ročníku jsou letící hvězdy. “Jejich mnohoznačná symbolika odkazuje na zrození prvního světla, na magii stvoření nových světů a jejich zániku, na naděje vepsané do map hvězdného nebe. Fakulta je rodištěm hvězd různých hmotností, barev a osudů,” popsala děkanka fakulty Irena Armutidisová.

Vernisáž výstavy se uskuteční v úterý 15. září v 17.00 hodin v galerii G18 v Štefánikově ulici ve Zlíně (budova U18, Fakulta humanitních studií UTB).

Široké spektrum prací a absolventské filmy budou moci zájemci zhlédnout až do 2. října. Výstava bude pro veřejnost otevřena denně od 10.00 do 18.00 hodin.

V prostorách galerie G18 se představí studenti, kteří ukončili magisterské studium v akademickém roce 2019/2020 v ateliérech Animovaná tvorba, Audiovizuální tvorba, Design obuvi, Design oděvu, Design skla, Digitální design, Grafický design, Produktový design, Prostorová tvorba, Průmyslový design a Reklamní fotografie na FMK UTB ve Zlíně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x