Autobusy linky 55 pojedou ke hřbitovu po původní trase

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Autobusové spoje linky 55, které mimo pracovní dny dnech zajíždějí ke hřbitovu v Otrokovicích-Kvítkovicích, se od soboty 31. října 2020 vrátí na svou standardní trasu. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice (DSZO) Vojtěch Cekota.

Kvůli úplné uzavírce rekonstruované pohořelické křižovatky jezdily autobusy linky 55 ke kvítkovickému hřbitovu v obou směrech přes zastávku Kvítkovice-náves. Toto výlukové opatření platilo od 19. června letošního roku. Od soboty 31. října 2020 se autobusy vracejí na svou původní okružní trasu, která je vedena ke hřbitovu přes zastávku Otrokovice-Kvítkovice, Napajedelská a pohořelickou křižovatku. V opačném směru platí trasa přes zastávku Kvítkovice-náves. Pohořelická křižovatka je po rekonstrukci a bude na ní obnoven plný provoz.

„Autobusové spoje MHD vedené ke kvítkovickému hřbitovu jsou v jízdních řádech opatřeny poznámkou „k“ a na vozidlech „55k“. Ke hřbitovu v Kvítkovicích zajišťuje Dopravní společnost Zlín – Otrokovice během odpoledne v nepracovních dnech vždy tři prodloužené spoje linky 55,“ uvedl Cekota.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x