Berani se proti lídrovi z Poruby střelecky neprosadili, doma padli 0:2

Hokejisté Zlína se proti brankáři Dolejšovi střelecky neprosadili. Foto: Berani Zlín
ZLÍN – Hokejistům Zlína vstup do druhé poloviny základní části Chance ligy herně ani výsledkově nevyšel. Berani doma po nevýrazném výkonu podlehli vedoucí Porubě i potřetí v sezoně. Nedělní dohrávka 27. kola skončila 0:2. Branky zaznamenali Střondala a Razgals. Zlíňané po dalším nezdaru zůstali v tabulce sedmí.

Máme střeleckou impotenci. Snažíme se to zlepšit, nejde to. Hledáme východisko, na trhu ovšem nejsou hráči, kteří by se dali vyměnit nebo sem dostat. Děláme pro to maximum. Takto ale nechceme hrát,“ uvedl po utkání dočasný asistent trenéra Beranů Zdeněk Sedlák starší.

Loňský vítěz Chance ligy se i nadále trápí v koncovce. Porubu přestřílel 37:23, gól brankáři Dolejšovi ale nedal.

Domácí nahlodala trefa Střondaly hned v 5. minutě. „Do zápasu jsme vstoupili dobře – jeli jsme sami na bránu, nedali jsme však gól. Z protiútoku jsme pak nedobruslili akci, hráčům se nechtělo dozadu. Najednou z toho byla branka,“ nechápal Sedlák.

Poruba se po vedoucí brance dostala do pohody, soupeře držela zkrátka. Ostravanům se navíc ve druhém dějství vydařila jejich první početní převaha v zápase, po trefě Razgalse vedli 2:0.

V závěru jsme to stáhli na tři lajny, chtěli jsme jít do toho, byli jsme ale snad dvanáct minut na trestné,“ zlobil se Sedlák.

Další zápas sehrají Berani ve středu v Sokolově.

Chance liga, 27. kolo –

BERANI ZLÍN – HC RT TORAX PORUBA 2011 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Střondala (Šoustal, Tvrdoň), 28. Razgals (Střondala, Christov). Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Kleprlík, Mikšík. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. Diváci: 2613. Střely na branku: 37:23. Průběh utkání: 0:0, 0:2.

Zlín: Huf (Kořének) – Zbořil, Salonen, Hrbas, Husa, M. Novotný, Čáp, Suhrada – Novák, Süss, Paukku – Šlahař, Kindl, Pospíšil – M. Lang, Werbik, Salmio – Köhler, Gago, P. Sedláček.

Poruba: Dolejš (O. Bláha) – Voráček, Doudera, Klimíček, Lemcke, Hlaváč, Gutwald – Šoustal, Střondala, Tvrdoň – Vehovský, Berisha, Razgals – Christov, Vachovec, Klímek – O. Šedivý, Krenželok, P. Mrázek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x