Blíží se oprava frekventované silnice I/49 v centru Zlína. Očekávejte dopravní komplikace

Ilustrační foto: ŘSD
ZLÍN – Pondělí 10. července. To je den, kdy bude zahájena oprava frekventované silnice I/49 v centru Zlína, konkrétně půjde o úsek od křižovatky ulic Tomáše Bati a Antonínova po křižovatku Štefánikova a Osvoboditelů. Po celou dobu bude opravovaný úsek průjezdný jedním jízdním pruhem.

Stavební práce budou rozděleny do tří etap. První etapa zahrnuje část od odbočky do ulice Antonínova po křižovatku s ulicí Březnická.

Během této etapy v termínu od 10. do 20. července doporučujeme řidičům využít objízdnou trasu po Nábřeží,“ uvedla mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Lucie Trubelíková.

V další etapě se silničáři zaměří na opravu silnice I/49 mezi křižovatkou s ulicí Březnická a Kongresovým centrem Zlín. Jako poslední pak přijde na řadu úsek po křižovatku ulic Štefánikova a Osvoboditelů.

Vzhledem k velké vytíženosti silnice I/49 v centru Zlína, kde denně projede více než třicet tisíc vozidel, se zredukování provozu do jednoho jízdního pruhu bohužel neobejde bez dopravních komplikací. Předem děkujeme řidičům za trpělivost,“ dodala Trubelíková.

Dokončení prací se předpokládá v sobotu 12. srpna.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x