David Navrátil: Kabáti vracejí staré dobré časy

David Navrátil. Foto: Zlin.cz
ZLÍN - Čtvrteční zlínský koncert rockové skupiny Kabát (20.00 na Zimním stadionu Luďka Čajky) coby předposlední zastavení na jejich odložené, ovšem velkolepé koncertní šňůře po Česku a Slovensku naplňuje nejen fandy tvrdé muziky radostí. Dobrou náladu má i ředitel zimáku a garant dokonalé organizace David Navrátil. Koná se jedna z akcí, které se stávaly tradicí, než covid řekl: NE.

Čas utíká, naposledy se tu podobná nehokejová akce vlastně konala kdy?

Čas neutíká, čas letí, třebaže hledíme raději dopředu než dozadu, tak je jasné, že to bylo v průběhu roku 2019.

Přes tři roky, nezapomněli vaši lidé, jak že se takový megakoncert chystá?

To se sice nezapomíná, ale práce tedy bude spousta. Rádi si ale vzpomeneme, vždy je to částečně podobné, ať se tu objevili třeba Team, Kabáti, Chinaski, Alexandrovci nebo kouzelná představení na ledě Popelka či Sněhurka. Ale bylo toho více. Co se příprav týče, už samozřejmě frčí naplno.

A přesnější harmonogram?

Poněkud jiné to bude, už třeba proto, že máme nové mantinely. Začneme ve středu ráno tím, že je musíme rozebrat, podotýkám, že tohle naše četa šikovných maníků ještě nedělala. Sundáme i plexiskla, vrata z mantinelů, bude tu i jeřáb, to proto, že položíme na let palubovku, vytaháme sítě, je toho mnohem více. Ale všechno budeme dělat moc rádi, na koncert před plným zimákem se těší každý.

Kabáti tu už koncertovali, je to při přípravách výhoda?

Nepochybně ano, jejich tým známe, rádi se opět potkáme. Co si budeme povídat, chceme být ve formě a připravit vše, jak má být, je to prostě výzva.

Pak si vyprodaný zimák od osmi večer do nějaké půl jedenácté zaburácí, lidé se nabijí energií a půjdou domů…

No jasně, zážitky budou, pevně věřím, ty nejlepší. A pátek bude pro změnu dnem, kdy se bude vše uvádět do původního stavu, rádi bychom, aby se v sedm večer podle harmonogramu mohlo zase normálně na led. Na hokejové tréninky.

A hokej bude zase první program, výhled ukazuje na další kulturní akce?

Další chystáme v únoru. Přijede Circus Varius. Krasobruslení, tančení na ledě, cirkus, show, paráda, zábava z jiného, ale z moc chutného soudku.

Takže se vracejí v tomto směru staré dobré časy?

Snad se dá říci, že je ve čtvrtek v den státního svátku Kabáti opravdu znovu odstartují.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x