Děsivější, než se zdá: nehoda čtyř aut se obešla bez vážnějších zranění, malý pasažér si odnesl dráčka Záchranáčka

foto: HZS Zlínského kraje
ZLÍN – V pátek odpoledne se ve Zlíně, tedy přesněji v místní části Příluky, odehrála děsivě vyhlížející nehoda čtyř aut. Na místě bylo pět zraněných, včetně jednoho dítěte. Všichni cestující naštěstí vyvázli jen s lehčími zraněními.

Do zlínské části Příluky vyjížděli v pátek před půl třetí hodinou odpolední profesionální hasiči z místní stanice. Odehrála se tady totiž nehoda, kdy do sebe narazila čtyři auta.

Na místě nehody bylo pět zraněných cestujících, z nichž jedno bylo dítě. To si za svou statečnost vysloužilo od hasičů dráčka Záchranáčka. Dřív, než se ale jednotka stihla na místo dostat, dorazila ke srážce zdravotnická záchranná služba. Ta si vzala do páče zraněné cestující a na svých webových stránkách následně informovala o tom, že všechna zranění, která účastnící nehody utrpěli, byla jen lehčího rázu. I přes to všichni putovali do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.

O práci měli postaráno taky hasiči, kteří se museli vypořádat s blízkostí železnice a potencionálním nebezpečím při odstraňování nehody. „Velitel zásahu požádal prostřednictvím krajského operačního a informačního střediska o zpomalení rychlosti projíždějících vlaků,“ popsal HZS Zlínského kraje na svých sociálních sítích.

Prošetření nehody si jako vždy vzali na starosti policisté. Hasiči následně pomohli všechna havarovaná auta naložit na vozy odtahové sužby a uklidili silnici, aby nedošlo k dalším komplikacím.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x