Hřiště za otrokovickou poliklinikou je opravené

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - V souladu se záměrem města na postupnou rekonstrukci nevyhovujících dětských hřišť bylo zrekonstruováno další dětské hřiště na sídlišti za poliklinikou v Otrokovicích. Nové hřiště už mohou děti využívat, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Pastuszková.

Oprava se uskutečnila v průběhu měsíce září a otrokovická radnice do ní investovala přibližně 420 tisíc korun. Původní dřevěná herní sestava byla nahrazena moderní sestavou zhotovenou z nerezové oceli v kombinaci s plastovými prvky. Výhodou těchto materiálů je na rozdíl od dřeva dlouhá životnost a nižší nároky na údržbu. Nová je i pryžová bezpečnostní dopadová plocha pod průlezkami, takže hřiště nyní splňuje nejnovější bezpečnostní standardy.

„S opravami hřišť pokračujeme podle plánu obnovy majetku a postupně se snažíme rekonstruovat dětská hřiště ve všech částech našeho města,“ uvedla starostka Otrokovic Hana Večerková. V letošním roce se v Otrokovicích stihne opravit ještě jedno hřiště. Tentokrát se na něj mohou těšit děti na sídlišti Štěrkoviště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x