Open air léto s Filharmonií Bohuslava Martinů nabídne tři koncerty pod širým nebem

Foto: Filharmonie Bohuslava Martinů
ZLÍN – Jedinečný zážitek slibuje Open air léto s Filharmonií Bohuslava Martinů během dvou letních měsíců. Na platformě 14/15 Baťova institutu se milovníci nejen klasické hudby mohou těšit na tři koncerty v atraktivním prostředí baťovského továrního areálu při západu slunce.

Také letos jsme s Filharmonií Bohuslava Martinů připravili koncerty, které slibují jedinečné hudební zážitky a prostředí továrního areálu dotvoří příjemnou večerní atmosféru,“ pozvala na akci ředitelka 14/15 Baťova institutu Petra Kubíková.

Sérii koncertů Open air léto s FBM zahájí filharmonie v úterý 9. srpna večer koncertem s názvem Slováček Family.

Na koncertě zazní klasická hudba, hudba z filmů, muzikálů, hudba populární naše i světová v podání saxofonisty Felixe Slováčka, zpěvačky Anny Julie Slováčkové a dirigenta, saxofonisty a zpěváka Felixe Slováčka jr. spolu s Filharmonií Bohuslava Martinů. Na klavír zahraje Vjačeslav Grochovskij,“ přiblížil první z koncertů PR manažerka 14/15 Baťova institutu Alena Babicová.

Další koncert se uskuteční v úterý 30. srpna večer a společně na jednom podiu vystoupí legendární Jiří Pavlica a Hradišťan s Filharmonií Bohuslava Martinů pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka.

Poslední koncert je pak na programu ve středu 7. září, kdy na platformě 14/15 Baťova institutu vystoupí za doprovodu zlínské filharmonie poprockové duo violoncellistů The Cello Boys a zahrají slavné rockové a popové hity, například od Imagine Dragons, Lady Gaga, AC/DC nebo U2.

V případě nepřízně počasí se koncert Slováček Family uskuteční o den později, tj. 10. srpna v 19:30 na platformě 14/15 Baťova institutu, a koncerty Hradišťanu a The Cello Boys se budou konat vždy ve stejný den a čas v Kongresovém centru Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x