Řidička nezvládla řízení a skončila s autem v potoce

Foto: HZS Zlínského kraje
HVOZDNÁ – K děsivě vyhlížející dopravní nehodě došlo v pondělí večer v obci Hvozdná na Zlínsku. Řidička osobního automobilu nezvládla řízení a vůz skončil zapíchnutý v korytě potoka. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

V pondělí 6. prosince ve večerních hodinách sjela řidička osobního vozidla Fiat Punto ze silnice a zastavila se až v potoce. Spolu s řidičkou seděly ve voze další dvě spolujezdkyně, všechny naštěstí vyvázly bez zranění.

Velkou práci však připravily hasičům, kteří museli havarovaý vůz dostat zpět z potoka na silnici za pomoci vyprošťovacího automobilu. „Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření, do potoka položili sorpčního hada, neboť zde byla obava, že z vozidla uniknou provozní kapaliny do vody, která se dále vlévá do místního rybářského revíru Nádrž Ostrata,“ popsala zákrok tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Třem dívkám poskytli hasiči také první psychickou pomoc a tepelný komfort. Teplota klesla pod nulu a jedna z žen se dokonce namočila při vystupování z auta do vody. Pro všechny tři si následně přijeli jejich blízcí,“ dodala Lucie Javoříková.

V době vyproštění vozidla byla silnice ve Hvozdné obousměrně uzavřena. Provoz byl obnoven až poté, co havarované auto z vozovky odklidila odtahová služba.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x