Správní budova Pohřebnictví Zlín bude dočasně uzavřena

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Společnost Pohřebnictví Zlín oznamuje, že v pátek 22. ledna budou uzavřeny kanceláře a prodejna květin ve správní budově v ulici Filmová u vstupu na Lesní hřbitov. Důvodem přerušení provozu je zahájení stavebních prací v tomto objektu a s nimi spojené odpojení od elektrické energie, serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Zatímco prodejna květin bude uzavřena pouze v pátek 22. ledna, kancelář správy hřbitova bude mimo provoz z důvodu rekonstrukce až do pátku 5. února. „Za možné komplikace se našim klientům omlouváme. A sdělujeme, že po dobu uzavření kanceláře bude veškerou agentu správy hřbitovů vykonávat kancelář správy hřbitovů, která se nachází na ulici Dlouhá ve Zlíně,“ informoval Milan Macura, ředitel městské společnosti Pohřebnictví Zlín.

Kancelář správy hřbitovů na ulici Dlouhá ve Zlíně má provozní dobu: pondělí, úterý a čtvrtek od 8.00 do 15.00, středa od 8.00 do 17.00, a pátek od 8.00 do 13.30. Telefonní kontakt je 778 400 337, e-mail: krematorzlindlouha@volny.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x