U krajské nemocnice se střetly dva osobáky. Jeden z nich málem skončil v Dřevnici

Dopravní nehoda ve Zlíně. Foto: HZS ZK
ZLÍN - Nedaleko krajské nemocnice se u mostu na ulici Dřevnická ve Zlíně v pátek krátce před polednem střetla dvě osobní auta. Ford se po nárazu dostal přes chodník a zastavil na kraji břehu řeky Dřevnice.

Naštěstí po chodníku v tu dobu nikdo nešel. Řidič vyvázl bez zranění, ale jeho spolujezdkyně skončila v péči posádky zdravotnické záchranné služby a byla odvezena do nemocnice. Druhý automobil značky Škoda zůstal stát na cestě. Řidič zranění neutrpěl.

Po nárazu došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem a u vozidel provedli protipožární opatření. Dále stabilizovali vozidlo na břehu řeky proti dalšímu pohybu. Po zadokumentování místa nehody dopravní policií odtáhli hasiči vozidlo Ford mimo silnici, aby nebránilo v provozu. Odtah druhého auta si zajistil majitel. Na závěr hasiči uklidili silnici a provoz byl v místě střetu opět obnoven.

„Je před námi podle předpovědi počasí slunečný víkend. Řidiči, dejte nohu z plynu a nikam nespěchejte. Letošní léto je opravdu s velkým množstvím dopravních nehod a bohužel i se smrtelnými následky. Myslete na to, když sedáte za volant a přijeďte v pořádku do svého cíle,“ říká mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x