Napajedla poslední prázdninovou sobotu ožijí Family food festem

foto: Všeproakci.cz
NAPAJEDLA – Máte rádi dobré jídlo? A chcete dětem zpříjemnit konec prázdnin? Co takhle navštívit Family food fest v Napajedlích?

Prázdniny jsou skoro u konce a škola brzy začne. Všichni si jistě pamatujeme školní kuchyni, která nám dala snad tu největší klasiku, hodící se ke každému jídlu – UHO – univerzální hnědou omáčku. Mnozí na ni ještě teď nedají dopustit, jiní na ni vzpomínají neradi.

Než ale děti opět naběhnou do školních jídelen, je na čase jim zpříjemnit poslední prázdninovou sobotu. Proč tedy nezabloudit do Napajedel, kde proběhne Family food fest?

Už v 11.00 hodin v Klubu kultury v Napajedlích odstartuje festival, věnovaný rodinám s dětmi, milujícím dobré jídlo a zábavu. K nalezení budou gastro stanoviště s celosvětovou kuchyní, kuchařská dílnička a pro malé šéfkuchaře i fotokoutek, kde si budou moci svá díla zvěčnit na fotografii. A pokud vás mlsání omrzí, můžete si užít pěnovou párty, kouzelný karneval, nechat si pomalovat obličej, nebo nechat udělat stylové tetování.

Ani rodiče samozřejmě nepřijdou zkrátka. Pro ně je připravený Radegast pub a koktejlový servis. Celou akci otevře kapela Žlutá ponorka, kterou večer vystřídá skupina Reggay. V programu je také místo pro soutěž jedlíků, cirkusový workshop, nebo bublinovou dílničku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x