Žena přišla při stěhování o matraci, zloděje odhalil kamerový záznam

Foto: MP Zlín
ZLÍN - Zlínským strážníkům se podařilo odhalit zloděje, který ukradl matraci. O pomoc je požádala nešťastná žena (59), která během stěhování matraci na chvíli ztratila z dohledu, serveru Zlin.cz to uvedl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Událost se seběhla tak, že žena si nejprve snesla nábytek a další předměty do vestibulu v přízemí, odkud je nakládala do stěhovacího vozu. Když se však po chvíli vrátila, byla matrace pryč.

K vyřešení této záhady zcela zásadně přispěl záznam kamer, které jsou ve vstupních prostorách domu umístěny. Hlídka strážníků po zhlédnutí záběrů zjistila, že přemístění matrace má na svědomí senior, který v domě bydlí. Během chvíle tak strážníci zazvonili u jeho dveří a matrace se opět dostala do rukou majitelky,“ konstatoval Janík.

Senior k celé věci uvedl, že se domníval, že je tam matrace na vyhození a vzal si ji proto, aby to nestihl nikdo jiný. „Hlídka ovšem dobře věděla, že to bylo ve skutečnosti trochu jinak, ale přesto pro tentokrát s ním tuto prekérní záležitost vyřešila domluvou,“ dodal Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x