Bylinkář Standa radí: kdo chce stále zdravý být, měl by čaj z pupečníku pít.

Zdravím vás, milí zájemci o zdraví z bylinné lékárny.

Bylinkář Standa radí: Triphala – to nejlepší, co kdy příroda dala

Zdravím vás všechny v novém roce. Máme za sebou čas hodování, teď už se zase…

Plný sváteční stůl: postrach lidí s poruchami příjmu potravy

Přinejmenším pro každého dvacátého člověka v naší republice jsou vánoční svátky, Silvestr a Nový…

Bylinkář Standa radí: jitrocel vejčitý – na správné zažívání prostředek zažitý

Minulý týden jsem Vám představil Valašskou bodovou dietu a amalaki, které zvyšuje chuť k jídlu…

Bylinkář Standa radí: Amalaki, indický angrešt, aneb co dělat, abychom byli po svátcích hezcí a štíhlí

Již nyní se těšíme na lenošení, dobré jídlo a pití, kterým si budeme prokládat…

Jaké to je, když jsou klienti opravdu spokojení?

Moravský Peněžní Ústav provedl rozsáhlý průzkum spokojenosti u svých klientů. Klienti tak měli možnost…

Bylinkář Standa radí: Kalísie voňavá – na neduhy ta pravá

Dnes vám velmi rád představím jednu zatím méně známou rostlinu z nepřeberné pokladnice přírody. Je…

Co nového v Moravském Peněžním Ústavu?

Aktuální informace z Moravského Peněžního Ústavu: Pozitivní hospodaření a vysoký zájem klientů

Bylinkář Standa radí: Podzimní plískanice – na bacily léků více

Zimní plískanice jsou tady a nesou sebou jako vždy spoustu virů. Už můj stařeček…

"Bílá" sezóna buší na dveře. Nezapomeňte na servis

Lyžaři a snowboardisté se nemohou dočkat. Sezóna jim už už začíná. Doslova buší na…

Relaxace, dovolená i dobré jídlo: 13 tipů na vánoční dárky

VELKÉ KARLOVICE – Přemýšlíte, jaký dárek věnovat k Vánocům nejen vašim blízkým, ale také třeba…

Tajemství jménem zlato

Zlín – Proč se lidé stále více uchylují k nákupu investičního zlata? Proč jeho…