Bundy zelený už o víkendu. Zase pomohou potřebným

Foto: archiv pořadatelů
ZÁDVEŘICE - Už počtvrté se sjedou do Zádveřic kousek za Zlínem ctitelé parádní muziky a majitelé dobrých srdcí. Country festival Bundy zelený 2022 slibuje ryze letní počasí, adekvátní muziku i vystoupení mnoha legend. Taky, což je rovněž důležité, setkání přátel a zdaleka ne v poslední řadě výtěžek pro zlepšení komfortu léčby onkologicky nemocných.

Nuže, Marku Šikulo, otče zakladateli, na koho se letos tento pátek a sobotu těšit?

Určitě na kapely a písničkáře, bude jich spousta. Nezmaři, Fešáci, Kamelot, Taxmeni, Poutníci, Jitka Vrbová, Pavlína Jíšová, Vojta Kiďák Tomáško a další. Skvělí, jedineční, bezprostřední, natěšení.

Jedinečností je na Bundách zelených, že se pomáhá těm, kteří bojují s onkologickým onemocněním…

Pomáháme Komplexnímu onkologickému centru KNTB ve Zlíně, loni se nám podařilo vybrat 253 000 korun.

To je krásná částka, kde se vzala?

Šlo a letos taky půjde o výtěžek především z jídla a pití, tomboly a darů od partnerů festivalu. Uvidíme, jak se zadaří letos, klidně můžu říct, že ten, kdo přijde, pomáhá. Ceníme si toho.

Když pomineme tuhle ušlechtilou věc, jaká je vlastně základní myšlenka festivalu?

Je naprosto jednoduchá. Jde nám o to vrátit lidi do přírody, užít si pohody, dobrého jídla i pití, posedět s přáteli a poslouchat kvalitní muziku.

A co tanec, ten asi bude povolen…

Ten je přímo vítán, doporučen. Takže v pátek a v sobotu v Zádveřicích na hřišti ahooooj. A pozor, máme připravenu řadu překvapení.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x