Dvě srážky osob s vlaky během několika hodin. Jedna skončila tragicky

Ilustrační foto
ZLÍNSKO – Během osmi hodin došlo na Zlínsku hned ke dvěma dopravním nehodám, při nichž se střetly vlaky s osobami. Při jedné z nich zemřela na následky těžkého zranění jednašedesátiletá žena.

Dnes několik minut po páté hodině ráno v Otrokovicích poblíž nástupiště došlo ke střetu nákladního vlaku s mužem, který přecházel přes koleje. Vlak bez cestujících Otrokovicemi naštěstí pouze projížděl sníženou rychlostí.

Muž z blízké obce i přes reakci strojvedoucího utrpěl po srážce zranění, s nímž ho záchranáři transportovali do nemocnice. Rozsah jeho zranění bude jasný až v následujících dnech,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

K další, tentokrát tragické srážce osoby s vlakem došlo včera večer mezi půl desátou a půl jedenáctou ve Zlíně v blízkosti vlakové zastávky na ulici Podvesná.

Jednašedesátiletá žena bohužel i přes první pomoc, kterou jí až do příjezdu záchranářů poskytovali policisté, podlehla svému zranění,“ pokračovala Kozumplíková.

Veškeré okolnosti těchto událostí prověřují kriminalisté ve spolupráci s policisty příslušných obvodních oddělení,“ uzavřela policejní mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x