Busfest: Netradiční hudební festival letos ještě netradičněji!

Ilustrační foto (Foto: www.busfest.cz)
ZLÍN - Po deset let byli obyvatelé Zlína zvyklí vídat městem projíždějící trolejbusy plné tančících lidí za doprovodu hlasité živé hudby. Loňský ročník musel být nakonec kvůli šíření nového typu koronaviru bohužel zrušen. Ten letošní však BUDE. Bude ujetý, bude netradiční a určitě bude stát za to!

Organizátoři z řad studentů Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně se totiž nevzdávají a pro tento ročník vymysleli opravdu jedinečný koncept, který umožní svým příznivcům zažít skvělou jízdu i během přísných vládních opatření. I když nebudete moci být busfestové jízdy přítomni fyzicky na sedátku trolejbusu, budete si její atmosféru moci užít v plném proudu i na svém gauči v bezpečí domova, a to 4. 6. 2021.

Koncert živé kapely vystupující v trolejbusu během cesty napříč Zlínem totiž bude letos předtočen a zveřejněn na youtubovém kanálu Busfestu. Dostupný tak bude pro všechny milovníky skvělé hudby s internetovým připojením zadarmo, a tak letos není třeba shánět lístky, jejichž počet bývá jinak kapacitně omezen. Obyvatelé Zlína tak po roční pauze budou mít šanci na tento „party bus“ narazit alespoň během natáčení a zpříjemnit si touto krátkou, avšak originální podívanou den.

Veškeré informace o festivalu najdete na webových stránkách či na Facebooku a Instagramu Busfestu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x